за нас

за нас

 

ТРАДИЦИЯ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ В СЧЕТОВОДСТВОТО. НИЕ СЪЧЕТАВАМЕ БОГАТИЯ ОПИТ С НОВОТО РАЗВИТИЕ!

01. Стратегия

Консултираме за правилния подход за управление на данъчния риск, независимо от вида на организацията или индустрията, в която оперирате. Предоставяме услуги, които напълно отговарят на нуждите на организацията ви и ще ви позволи да използвате счетоводната информация за правилно управление на вашия бизнес.

02. професионализъм

Предлагаме професионални счетоводни и данъчни консултантски услуги във всички области, свързани с финансово-счетоводните процеси в една организация – счетоводство, финансово и данъчно консултиране, труд и работна заплата на служители и управленския екип.

03. Иновации

Данъчното законодателство е едно от най-често променяните в България и независимо от типа на вашия бизнес, или размера и корпоративната сложност на компания ви, данъчните ефекти имат значително влияние върху всяка финансова стъпка или бизнес решение, което правите.

МСС КОНСУЛТ ООД е счетоводна кантора, която предоставя счетоводни, данъчни услуги и консултации за физически и юридически лица от различни икономически сектори. Екипът ни има над 25г. професионален опит на пазара. Утвърдили сме се през всичките години като отговорни професионалисти, лоялни партньори и консултанти на клиентите ни. Вярваме в индивидуалния подход и се стремим да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Базирани сме в гр.Пазарджик, но работим онлайн-по електронен път в цялата страна. Имаме изградена система за безхартиен обем на документи. Услугите, които предлагаме са счетоводно обслужване, данъчни и счетоводни консултации, регистриране на фирми, консултации и подготовка на документи на проекти за държавно и европейско финансиране.
Ние се грижим професионално за счетоводството на нашите клиенти. Може да сте сигурни, че ще получавате коректно счетоводно обслужване, реална и точна информация за фирмените Ви финанси. Свържете се с нас.

доказан успех

Цифрите не лъжат

Имаме решение за всяко едно финансово предизвикателство. В днешната пандемична обстановка, ще ви помогнем да запазите и да развиете своя бизнес. Има начин!

%

увеличение на финансите

%

приходи от евро-фондове

с вас ще работят

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

СТАНИМИР СТАВРЕВ

УПРАВИТЕЛ

Управляващ съдружник ,
Магистър по Финанси, трето поколение счетоводител, специалист по иновациите.

0888613684 | [email protected]

Мими Ставрева

ОСНОВАТЕЛ

Управляващ съдружник, основател на кантората през 1993г. Счетоводител с дългогодишен опит и доказан професионалист

0887622242| [email protected]

ХАРАКТЕРИСТИКА

Какво правим най-добре

Счетоводно обслужване

Абонамент или еднократно счетоводство

ТРЗ УСЛУГИ- ОТЧИТАНЕ НА ПЕРСОНАЛА

Консултации при наемане и освобождаване на персонал, договори, осигуровки

ДАНЪЧНИ И СЧЕТОВОДНИ КОНСУЛТАЦИИ

Всякакви въпроси касаещи данъци, счетоводство, планиране, анализиране, рентабилност на предприятието, администрация, персонал и други.

РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМИ

Документи, сметка, регистрации по ДДС.

ПРОЕКТИ ЗА ДЪРЖАВНО И ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ

Подготовка и подаване на документи

решения за излизане от кризата

Допълнитено финансиране

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

4400 | гр.Пазарджик | ул.”Иван Вазов”N 5/ сградата на Брокс/| етаж 1 | офис 10

0887622242 | 0888613684

e-mail: [email protected] | [email protected]